Palvelut

Hieronta

auttaa koiria ja hevosia monenlaisissa tuki- ja liikuntaelinten vaivoissa. Hoito parantaa elämänlaatua, lievittää lihasjännitysten tuomaa kipua ja rentouttaa. Tärkeä osa-alue on myös vaivojen ennaltaehkäisy ja työkyvyn ylläpitäminen erityisesti harrastavilla ja rasitusta kokevilla eläimillä. Erilaisisten vammojen ja toimenpiteiden jälkihoito ja kuntoutus on tärkeä osa paranemista. Toimin yhteistyössä eläinlääkärien kanssa eläimesi parhaaksi tapauskohtaisesti.

Trimmauspalveluita

ja turkin siistimistä tarjoan ammattitaidolla kaikille roduille. Useille roduille teen myös näyttelytrimmauksia. Minulle voit varata ajan myös vaikkapa kynsien leikkaukseen – monelle tämän arkisen toimenpiteen tekeminen kotona tuottaa hankaluuksia.

Refleksologia,

eli koko kehon vyöhyketerapia on ikivanha hoitomuoto, jonka avulla voidaan ylläpitää terveyttä ja hoitaa erilaisia häiriö- ja sairaustiloja. Hoito toimii hyvänä tukena hieronnan ohessa. Erityisen hyviä kokemuksia hoidosta on erilaisten hormonaalisten häiriötilojen hoidossa.

Homeopaattinen hoito

on niinikään erittäin vanha menetelmä, jota käytetään maailmalla vielä Suomea enemmän, niin ihmisten kuin eläintenkin hoitamisessa. Homeopatialla voidaan hoitaa niin fyysisiä, kuin psyykkisiäkin vaivoja. Hyvin monenlaisiin eläinten vaivoihin on apu löytynyt tämän hoidon kautta. Lääkkeet ovat myrkyttömiä ja turvallisia käyttää kaikissa elämäntilanteissa. Hoito suunnitellaan yksilöllisesti ja parhaan tuloksen saamiseksi eläimelle varataan vastaanottoaika.

Luentoja ja kurssipalveluja

tarjoan esimerkiksi seuroille tilauksesta. Räätälöimme kurssin sisällön tapauskohtaisesti haluamastanne aiheesta. Erityisesti lihashuoltoon ja kotihierontaan, sekä koirien raakaravintoon liittyvät luennot ovat olleet hyvin suosittuja.

Tunnistusmerkinnät

mikrosirulla. Olen Suomen Kennelliiton hyväksymä tunnistusmerkitsijä. Kauttani onnistuu niin pentueiden, kuin yksittäistenkin koirien mikrosirutukset.